Wie is Mariet Jorissen?

Mijn naam is Mariet Jorissen (1969) en ik ben een gediplomeerd life-coach. Coachen schenkt mij veel vreugde, ik neem mijn hart mee in het begeleiden en helpen van mensen.


Mariet Jorissen - LifecoachHet leven heeft mij een aantal keren stevig uitgedaagd, zowel in het werk als privé. Uit ervaring weet ik hoe kwetsbaar je als mens kunt zijn. Daardoor heb ik echter ook geleerd hoe sterk je uit een levensproces kunt komen en hoe je door nieuwe inzichten je eigen ruimte gaat innemen. Het uitdiepen van thema’s als zelfmotivatie, doelen bereiken, relaties, verlies en loslaten leidde ertoe dat steeds meer mensen met hun vragen of problemen bij mij kwamen om erover te praten en samen te bekijken hoe ze zich beter of gelukkiger zouden kunnen voelen.


Mijn kracht is positiviteit, humor, inzicht en doorzettingsvermogen. Ik benader mijn coachees met geduld, objectiviteit, enthousiasme en toewijding. Mijn benadering is duidelijk, direct en empathisch. Ik sta voor een heldere analyse, open communicatie en resultaat op korte termijn.


Om een compleet beeld te krijgen van jouw hulpvraag luister ik naar je, laat je uitpraten, breng rust in je hoofd en stel veel vragen die leiden tot bewustwording van je eigen mogelijkheden. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken en zet ik mijn eigen ervaringen, intuïtie en kennis in.


Ik ben er vooral op gericht jou zo te begeleiden dat je na verloop van tijd in staat bent zelf je problemen op te lossen.

 Accepteer cookies om van social media integratie gebruik te kunnen maken.